Bemutatkozó


Cégünket azzal az eltökélt szándékkal alakítottuk, hogy megajándékozzuk Önt és környezetét a ’karnyújtásnyira lévő’ prémium minőségű meleg-, és hideg italok élményével az általunk nyújtott magas szintű szolgáltatáson keresztül. Tesszük mindezt a ránk jellemző módon, közvetlenül. Vezetőinkkel bármikor találkozhat, hisz rendszeresen látogatják partnereinket, gyűjtve a tapasztalatokat a még tökéletesebb kiszolgálás érdekében.

Tizenéves tapasztalattal rendelkezünk a kávét kedvelő közönség kiszolgálásában partnereink legnagyobb megelégedésére. Kiváló géppark, egyedülállóan gyors szervizszolgáltatás valamint, tapasztalatokon alapuló folyamatos felülvizsgálat segíti munkánkat.

Budapesten és vonzáskörzetében, számos cég megtisztelt minket bizalmával, és vállalkozásunkat választotta partnerének az ital-automaták üzemeltetésére.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kiváló minőségű alapanyagokat használjunk az automatáinkban! Azonban a minőségi alapanyagok önmagukban nem elegendőek. A kiemelkedő minőséghez legalább ilyen fontos a megbízható géppark, a képzett munkaerő és ezek folyamatos ellenőrzése.

Folyamatos felülvizsgálat: vezetőink havi rendszerességgel látogatják partnereinket és ellenőrzik a szolgáltatás színvonalát, így Önök közvetlenül a felelős, döntéshozó személyekkel tudnak egyeztetni.

Szerviz-szolgáltatásunk (6 órán belül történő kiszállással), valamint a profi logisztikai háttér működésünk alappillérei, melyek kiegyensúlyozott és folyamatos működést biztosítanak.

Cégünk számos előnye közül talán a legfontosabb a kisebb méretből eredő gördülékeny munkavégzés. Mivel nem vagyunk „multi cég”, nem lassítanak minket a hierarchikus szervezetből fakadó speciális tényezők (sok lépcsős szervezeti felépítés). Az esetlegesen felmerülő kérdések esetén azonnal a kompetens személlyel tudnak egyeztetni, így az adott esetben sürgős döntést igénylő helyzeteknél sem fordulhat elő semmilyen késlekedésből fakadó hátrány.